Центърът за иновативни образователни технологии откри поредното си обучение

Центърът за иновативни образователни технологии откри поредното си обучение

Центърът за иновативни образователни технологии откри поредното си обучение, този път на тема „Оптимизиране на учебния процес с облачните технологии на Microsoft“.

Обучението е насочено към преподаватели и образователни специалисти, които искат да подобрят своите умения и знания за използването на съвременните технологични решения в класната стая.

Курсът обхваща разнообразни аспекти на облачните технологии на Microsoft, като специално внимание се отделя на инструментите Microsoft Teams, OneNote и SharePoint. Участниците ще имат възможността да се запознаят с начините за създаване на интерактивни учебни материали, организиране на виртуални класни стаи и ефективно управление на учебните ресурси.

„Нашата цел е да предоставим на преподавателите най-новите и ефективни инструменти, които да им помогнат в ежедневната работа и да подобрят учебния процес за техните ученици“, сподели директорът на Центъра за иновативни образователни технологии. „Облачните технологии на Microsoft предоставят изключителни възможности за сътрудничество и иновации в образованието.“

Обучението включва както теоретични лекции, така и практически занятия, където участниците ще могат да приложат наученото на практика. Освен това, участниците ще получат сертификат за успешно преминат курс, който удостоверява придобитите компетенции и умения.

Следващите сесии на обучение вече са планирани, като темите ще включват нови технологии и методологии за иновации в образованието.

За допълнителна информация и регистрация за предстоящи обучения, посетете официалния сайт на Центъра за иновативни образователни технологии.

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.